Silent Hill begint met een bezoekje aan de psychiater

Konami heeft details naar buiten gebracht over het nieuwe psychologisch profielsysteem van Silent Hill: Shattered Memories. De nieuwe game zal zich afspelen in een soortgelijke omgeving als zijn voorganger, alleen zal het spel beginnen met een bezoek aan de psychiater. Hier dient de speler een serie vragen te beantwoorden. Hierna zal iedere beweging, elke reactie en vertoond gedrag geregistreerd worden om vervolgens het verloop van de game te beïnvloeden.

Om een voorbeeld te noemen; stel dat een speler erg impulsief en agressief speelt, zou dit er toe kunnen leiden dat karakters minder gewillig zijn om je te helpen, of ze kunnen zich vijandig op stellen. Doordat het verloop van de game afhankelijk is van meerdere factoren, betekent het dus dat Silent Hill: Shattered Memories voor iedereen anders zal verlopen.

Silent Hill: Shattered Memories zal in de winter uitkomen voor de Wii, PSP en de PlayStation 2.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?