Silent Hill 8 aangekondigd voor release in 2011

Volgend jaar zullen we weer lekker kunnen griezelen op de PlayStation 3 en Xbox 360. Konami heeft namelijk bekendgemaakt dat het volgende deel in de Silent Hill serie, deeltje acht alweer, in 2011 zal verschijnen voor de genoemde consoles.

In Silent Hill 8 speel je als de ex-gevangene Murphy Pendleton, een man die van tijd tot tijd visioenen krijgt als hij slaapt, waarin hij uiteindelijk steeds terecht komt op 'Silent Hill'. De game zal, net als de vorige delen, speelbaar zijn in third person. De gameplay bestaat onder andere uit het oplossen van puzzels en het uitschakelen van duistere wezens en ander gespuis.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?