FIFA 20

  • Ontwikkelaar EA Vancouver
  • Eerste releasedatum 27 september 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Sport
  • Gameliner score

Sierd de Vos en Jeroen Grueter verzorgen Nederlandse commentaar FIFA 20

Er werd al een tijdje over gespeculeerd, maar nu is dan toch eindelijk het hoge woord eruit. Sierd de Vos en Jeroen Grueter verzorgen het Nederlandse commentaar in FIFA 20.

De officiële aankondiging van EA is er nog niet, maar middels een tweet van Jeroen Grueter zelf is het nieuws toch wereldkundig gemaakt. Sierd de Vos en Jeroen Grueter verzorgen het Nederlandse commentaar in FIFA 20. De tweet van Grueter zegt niet letterlijk dat hij het commentaar van FIFA 20 gaat verzorgen, maar zijn #itsinthegame aan het einde verraadt het voor de fans direct. Voorheen waren het Youri Mulder en Evert ten Napel die het commentaar in FIFA verzorgden. Na vijftien jaar worden ze dan toch vervangen. Naast nieuwe commentatoren krijgt FIFA 20 ook de nieuwe Street-modus Volta Football.

FIFA 20 verschijnt 27 september voor de pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.

BRON Twitter

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?