Siegecraft Commander

  • Ontwikkelaar Blowfish Studios
  • Eerste releasedatum 17 januari 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Strategie
  • Gameliner score -

Siegecraft Commander over twee weken naar Nintendo Switch

Vorig jaar verscheen Siegecraft Commander voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Ontwikkelaar Blowfish Studios heeft nu laten weten dat bezitters van een Nintendo Switch vanaf 19 september ook aan de slag kunnen met de actievolle strategiegame.

In Siegecraft Commander bouw je fortificaties en aanvalswapens door deze over het slagveld te katapulteren. Op deze manier probeer je vijand te slim af te zijn en zijn koninkrijk te vernietigen. De game bevat naast twee singplayer campagnes ook multiplayer voor twee tot vier spelers, zowel online als offline splitscreen. De strategiegame ondersteunt daarnaast crossplay met de pc- en Xbox One-versie. De onderstaande trailer laat zien dat je de katapulten ook kunt gebruiken om koeien naar je vijand te sturen, en wie wil dat nu niet?

Siegecraft Commander verschijnt 19 september voor de Nintendo Switch.

BRON Persbericht Blowfish Studios

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?