Siege Survival: Gloria Victis releasedatum bekend

Geplaatst:

Black Eye Games heeft de releasedatum van Siege Survival: Gloria Victis bekendgemaakt. De strategie-game die zich afspeelt in de wereld van Gloria Victis gaat deze maand nog verschijnen.

Siege Survival: Gloria Victis is van dezelfde ontwikkelaar als de MMO Gloria Victis en speelt zich dus ook af in dezelfde wereld. In de nieuwe game is het de bedoeling om de bestorming van de burcht te overleven. Dit doe je door 's nachts grondstoffen te verzamelen buiten de burcht, zodat je in de middag het kamp verder kunt uitbreiden. Naast dat je de grondstoffen verstandig moet gebruiken, komen er ook morele kwesties op je pad. Afgelopen maand werd de demo van de game op Steam geplaatst om spelers een voorproefje te geven. Lang hoeft er echter niet meer gewacht te worden, want de ontwikkelaars kondigde aan dat de game op 18 mei officieel uitkomt. Bekijk de laatste trailer van de game hieronder.

Siege Survival: Gloria Victus verschijnt op 18 mei voor de pc.

Bron: Steam

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Siege Survival: Gloria Victis

Series

-

Uitgever

Ravenscourt

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

18 mei 2021

Ontwikkelaar

Black Eye Games

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord