Sid meier's Pirates! komt deze herfst naar de Wii

Vandaag heeft 2K Games aangekondigd dat Sid meier's Pirates! naar de Nintendo Wii komt deze herfst. De oorspronkelijke game werd ontwikkeld door Firaxis Games maar de Nintendo Wii-versie zal ontwikkeld worden door 2K China.

Sid meier's Pirates! is een piraten-, avonturen-game, waarin je één van de 27 schepen kunt aankleden, bemanning moet samenstellen en daarna het schip kunt besturen. Met dit schip kun je ook havens binnenvallen en verniel je spullen van de bevolking. Eigenlijk doe je alles wat een piraat zal doen.

De versie op de Wii zal, net als het origineel, vol zitten met mini-games, zoals Sword Fighting, Ship Combat en Dancing. Naast de standaard mini-games, zal de game twee exclusieve Wii mini-games bevatten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?