Shogun 2: Total War komt toch

Eerder gingen de geruchten te ronden dat Shogun 2: Total War op de E3 aangekondigd zou worden. De geruchten worden hardnekkiger nu website Voodoo Extreme een gelekte versie heeft van de officiële factsheet van de game.

Op de factsheet staat onder andere dat de game zich in de 16e eeuw in Japan afspeelt. In de game neem je de rol aan van een Daymo, een leider van negen verschillende groepen om zo de groep samoerai te laten overwinnen.

De game heeft een verbeterde ai en de multiplayer is met maximaal acht spelers te spelen, plus een aantal nieuwe modi.

Ook staat in de factsheet dat de game in 2011 moet gaan verschijnen, exclusief voor de pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?