Shinsekai: Into the Depths
  • ONTWIKKELAAR Capcom
  • EERSTE RELEASEDATUM 20 september 2019
  • PLATFORMEN iOS, Nintendo Switch
  • GENRE Avonturen
  • GAMELINER SCORE

Shinsenkai: Into the Depths uit voor Apple Arcade

Shinsekai: Into the Depths is inmiddels uit voor Apple Arcade. Deze gameservice werd afgelopen maart aangekondigd en is nu beschikbaar via de App Store.

Shinsekai: Into the Depths is een game waarin je diep in de zee op onderzoek uitgaat. Je bent de laatste mens en je probeert te overleven in een oceanische wereld. Tijdens je tochten kan je middelen om te overleven verzamelen of spullen om gereedschappen van te maken. Het spel heeft voor ieder wat wils: de veteraan kan zijn vaardigheden testen op het diepste zeeniveau, terwijl nieuwe spelers op onderzoek uit kunnen gaan aan het oppervlak. De ontwikkelaar heeft een meeslepende ervaring gecreëerd door goed sounddesign. Capcom Japan heeft muziek- en geluidseffecten opgenomen, onderwater afgespeeld en deze nogmaals opgenomen, voor dat extra stukje realisme.

shinsekai3

Shinsekai: Into The Depths is nu verkrijgbaar via Apple Arcade.

BRON Capcom

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?