Shift neemt de leiding

De jongste telg in de Need for Speed familie heeft na de release vorige week meteen de leiding genomen op de lijst met bestverkochte games in het Verenigd Koninkrijk.

Daardoor schuiven games als Guitar Hero 5, Colin McRae: DiRT 2, Batman: Arkham Asylum en Wii Sports Resort allemaal een stukje op.

Met 52 procent van de verkoop was de PS3-versie het meest in trek, gevolgd door de Xbox 360-versie met 44 procent. De resterende procenten gingen naar versies voor de de PC en de PSP.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?