Shaun White komt terug op wieltjes

Shaun White won een gouden medaille op de Olympische Spelen in Vancouver op de halfpipe. Zijn snowboardprestaties zijn Ubisoft ook niet voorbij gegaan. In 2008 verscheen zijn eerste game, namelijk Shaun White Snowboarding.

Shaun White is niet alleen snowboard-kampioen, ook behaald Shaun White regelmatig goud met skateboarden. Daarom zal hij naast de snowboard-franchise eind van dit jaar met een skateboard game komen.

I can't describe how excited I am about the skateboard game. We've been working on it for a while now and it's ready to melt minds, aldus White.

Shaun White Skateboarding wordt net als de snowboard game gemaakt door Ubisoft Montreal. De game zal verschijnen op de Xbox 360, PlayStation 3, Wii en de pc.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?