Shadow of The Colossus

  • Ontwikkelaar Team Ico
  • Eerste releasedatum 17 februari 2006
  • Platformen PlayStation 2, PlayStation 4
  • Genre Actie
  • Gameliner score -

Shadow of the Colossus naar de bioscopen

Sony Pictures heeft vandaag bekendgemaakt dat Shadow of the Colossus (een game die het erg goed deed op de PlayStation 2) wordt verfilmt. De producer van de film is Kevin Misher, die onder meer verantwoordelijk is voor films als The Scorpion King, The Interpreter en Dune.

Het script voor de film wordt geschreven door Justin Marks, die ook het script voor een Street Fighter film (Street Fighter: The Legeund of Chun-Li) schreef, die over het algemeen niet al te best ontvangen werd. Laten we hopen dat Marks daarvan geleerd heeft en dat hij van Shadow of the Colossus een vette film maakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?