Shadow of Destiny aangekondigd voor de PSP

Konami heeft aangekondigd dat de klassieke role playing game Shadow of Destiny naar de PlayStation Portable komt. Deze game verscheen al eerder op de PlayStation 2 en straks kunnen dus liefhebbers van het genre deze op de PSP spelen.

De game draait om de 22 jaar oude Eike die met een wel heel bijzondere taak in zijn maag zit, hij moet namelijk zijn eigen moord oplossen. Hij maakt gebruik van een tijdmachine om zo tussen het verleden en heden te reizen op zoek naar aanwijzingen. De game zal voor de PSP verschijnen ergens in 2010.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?