Shaba Studios sluit zijn deuren

Activision heeft vandaag bekendgemaakt dat Shaba Studios de deuren heeft gesloten. De ontwikkelaar past namelijk niet langer bij de strategische doelstellingen die Activision in de planning heeft voor de komende jaren.

Gelukkig heeft Shaba Studios de game Spider-Man: Web of Shadows nog wel op de markt weten te brengen. Daarnaast was Shaba verantwoordelijk voor verschillende Shrek games en speelde de ontwikkelaar een belangrijke rol bij het tot stand brengen van games binnen de Tony Hawk franchise.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?