Sgt Pepper rolt opnieuw de hitlijsten binnen

Nee, de Beatles hebben niet opeens een remake van één van hun beste albums gemaakt, maar alle nummers die het originele album bevat zijn vanaf vandaag te downloaden voor The Beatles: Rock Band. Fans kunnen hun hart dus weer ophalen met nummers als 'When I'm 64' en 'A Day In The Life'.

Het album is voor de PlayStation 3 en Xbox 360 te downloaden als geheel pakket (exclusief de nummers die al in de game verwerkt zitten) of apart. De Wii heeft deze eerstgenoemde optie niet, maar gamers kunnen alle liedjes wel apart downloaden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?