Gran Turismo 6
  • ONTWIKKELAAR Polyphony D.
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 december 2013
  • PLATFORMEN PlayStation 3
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Servers van Gran Turismo 6 binnenkort offline

Slecht nieuws voor spelers die nog graag een potje online racen in Gran Turismo 6. De servers van de racegame gaan namelijk binnenkort offline.

Ontwikkelaar Polyphony Digital heeft laten weten dat servers van Gran Turismo 6 op 28 maart 2018 offline gaan. Verder zal de DLC voor de game nog tot en met 31 januari aan te schaffen en downloaden zijn. Na deze datum is de content nog wel offline te gebruiken. Naast alle online modi en functies komen ook de in-game credits te vervallen. Spelers die deze nog hebben kunnen ze tot 28 maart gebruiken.

onbekend

Gran Turismo 6 verscheen op 6 december 2013 voor de PlayStation 3. Inmiddels is de opvolger, Gran Turismo Sport, uit voor de PlayStation 4.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?