Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score -

Servers Burnout Paradise sluiten komende zomer

De servers van Burnout Paradise sluiten komende zomer definitief de deuren. Dit staat te lezen op de officiële Facebookpagina van de game. Het aftellen naar het sluiten van de servers is inmiddels begonnen.

Burnout Paradise verscheen in 2008 voor de Xbox 360, PlayStation 3 en pc. Na ruim 11,5 jaar trouwe dienst komt er een einde aan de online mogelijkheden van de game. In het bericht staat aangegeven dat na het sluiten van de servers, de game nog wel offline speelbaar is. Ook wordt benadrukt dat het hierbij dus gaat om de originele game, de servers van Burnout Paradise Remastered blijven gewoon open. Je hebt dus nog iets meer dan honderd dagen om alle uitdagingen te voltooien.

Burnout Paradise1

Vanaf 1 augustus zijn de servers van de originele Burnout Paradise officieel gesloten.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?