Servers Aion overbelast

Sinds gisteren zijn de servers van Aion, de nieuwste MMO van NCsoft, geopend voor gamers die de game via een pre-order hadden besteld. Dit resulteerde in een toestroom van liefst 400.000 gamers.

Al snel bleken de servers overvol, waardoor sommige gamers enkele uren moesten wachten tot ze toegang tot een server kregen.

Het is te hopen dat NCsoft voor dinsdag de zaken op de rails heeft, want dan zal de game voor iedereen in de Verenigde Staten speelbaar zijn. Europeanen zullen moeten wachten tot vrijdag.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?