Check al onze gamescom content hier!

Serious Sam HD volgend jaar op Xbox 360

Vorige week verscheen Serious Sam: The First Encounter HD al op de PC en de Xbox 360-bezitters hoefden ook niet lang te wachten, volgens ontwikkelaar Croteam. Vandaag kwam er een heel ander bericht binnen.

De Xbox 360-versie zal namelijk pas in januari 2010 te downloaden zijn. Check hieronder het officiële statement van de ontwikkelaar:

Serious Sam HD: The First Encounter on XBLA got the 'ol bumperooski to January. Get you Microsoft moon dollars ready...

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?