Serious Sam HD aanstaande woensdag op Xbox Live

De PC-versie van Serious Sam HD was net uit toen Xbox 360-bezitters het nieuws te horen kregen dat hun versie was verschoven naar volgend jaar. Met volgend jaar bedoelde de ontwikkelaar januari.

Aanstaande woensdag zal Serious Sam HD verkrijgbaar zijn voor 1200 Microsoft Points. Dezelfde ontwikkelaar werkt ook nog aan een andere Xbox Live Arcade game; Joy Ride. Die game zal dit jaar ook nog gaan verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?