Check al onze gamescom content hier!

Sequel voor Dissidia: Final Fantasy

Gisteren maakte Square Enix bekend dat volgend jaar de game Dissidia: Duodecim Final Fantasy 012 moet verschijnen op de PSP, in Japan. Het betreft hier een sequel op Dissidia: Final Fantasy.

Eerder vertelde het bedrijf dat er geen vervolg kwam op de game. Daar blijkt in een jaar tijd toch maar weer verandering ingekomen te zijn.

Er is nog niet veel over de gameplay bekend behalve dat Lightning uit FF XIII en Highwind uit FF IV in de game zitten. Waarschijnlijk krijgen we meer informatie tijdens de Tokyo Game Show.

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?