Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Call of Duty: Black Ops Cold War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 13 november 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Seizoen 3 CoD: Black Ops Cold War en Warzone onthuld

Het derde seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War en Call of Duty: Warzone is onthuld. Dit belooft een groots seizoen te worden.

Het is alweer bijna tijd voor het derde seizoen van zowel Call of Duty: Black Ops Cold War als Call of Duty: Warzone. Vorige maand kregen we in seizoen 2 van Cold War en Warzone onder andere een nieuwe zombiemodus en een boel nieuwe wapens. Activision heeft nu onthuld wat ons te wachten staat in het derde seizoen dat morgen van start gaat. Zo komen er uiteraard nieuwe wapens naar beide games, maar dat is lang niet alles. Wat betreft CoD: Warzone, komt er een groot event aan dat gaat over de zombies in Verdansk. Aan de kant van Black Ops Cold War komen er een aantal nieuwe multiplayer maps en een nieuwe Operator naar de game.

Call of Duty seizoen 3

Seizoen 3 van Call of Duty: Black Ops Cold War en Call of Duty: Warzone gaat vanaf 22 april van start.

BRON Activision

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?