Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

SEGA verliest broncodes

Microsoft heeft als eis dat Xbox Live Arcade games opgepoetst moeten worden voor High Definition-support voordat ze in de verkoop kunnen. Hier is SEGA niet blij mee omdat oude games als een trein verkopen op Xbox Live Arcade.

Uit een video interview met Simon Jeffrey van SEGA Amerika is gebleken dat SEGA haar broncodes kwijt is en daarom de games niet kan oppoetsen.

In our last video featuring SEGA of America's Simon Jeffery, the president of the company explains why we haven't seen any System 16 or System 24 games on Xbox Live Arcade or the PlayStation Network. He also talks about his reluctance to put some of those games on Live due to Microsoft's requirement to update a game's graphics before porting.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?