SEGA toont Mega Drive Mini

SEGA is op dreef want zij toont vandaag eveneens de SEGA Mega Drive Mini. Naast Shenmue 1 en 2 uit een niet al te ver verleden, mogen we nog verder terug in de tijd waar we genoegen namen met 16-bit.

De SEGA Mega Drive was begin jaren '90 de enige tegenstander voor Nintendo. En een formidabele tegenstander was het. Het was daarom ook eigenlijk alleen maar wachten totdat SEGA net als Nintendo een mini-versie uit zou brengen van hun 16-bit krachtpatser.

Wat een nostalgie vandaag. De SEGA Mega Drive Mini moet dit jaar nog in Europa uitkomen. Wie van jullie gaat er één halen?

BRON Twitter
TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?