SEGA overweegt een klassieke Sonic game

Geplaatst:

In een recent interview liet de producer van de gameserie weten dat een nieuwe klassieke Sonic game zeker door SEGA wordt overwogen.

Het is al even geleden dat we SEGA iets hebben zien doen met de Sonic van het begin van de franchise. Maar volgens producer Takashi Iizuka is de kans groot dat een klassieke Sonic game wel in het toekomstplan van de ontwikkelaar aanwezig is. 'In eerste instantie dachten we dat het terugbrengen van de 'klassieke Sonic' alleen voor het 20-jarige jubileum zou zijn, maar het idee werd zo positief ontvangen door de fans dat we wisten dat we hem in de buurt wilden houden. De 'klassieke' Sonic is een populaire iteratie die hopelijk een deel zal zijn van de toekomst van de blauwe waas'.

onbekend

Het is nog geen nieuwe game, maar de klassieke Sonic komt wel voor in Sonic Origins, die in mei werd aangekondigd en volgend jaar uitkomt.

Bron: Retro Gamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sonic Origins

Series

Sonic

Uitgever

SEGA

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

23 juni 2022

Ontwikkelaar

SEGA

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord