SEGA ontwikkeld software genaamd Magical V Engine

Zojuist heeft SEGA een techniek ontwikkeld, genaamd de Magical V Engine, waarmee de lipbewegingen en gezichtanimaties gelijk lopen aan de zinnen die de acteur inspreekt. Het programma zet elk soort geluid aan een gezichtsbeweging.

Wanneer deze techniek door iemand in gebruik wordt genomen, zal de gebruiker de puntjes op de i moeten zetten en neemt het zo'n zeventig procent van het werk uit handen. Als je gebruik wil maken van deze techniek, kost het zo'n kleine 1200 euro.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?