SEGA onthult Game Gear Micro

Geplaatst: 3 juni 2020 14:15
Aangepast: 3 juni 2020 14:16

SEGA heeft vandaag een remake van hun oude Game Gear handheld console onthuld. Voor hun zestigste verjaardag hebben ze de Game Gear Micro aangekondigd, die dus erg klein is.

Vorige week werd al gehint op een grote aankondiging van SEGA. Gelukkig hoefden we deze keer niet zo lang te wachten op de onthulling. SEGA heeft namelijk vandaag een remake aangekondigd van de nostalgische Game Gear. Deze versie is een heel stuk kleiner, ongeveer zo groot als een duim, en krijgt vier verschillende soorten. Elke soort heeft een andere kleur en andere games die erop zijn geïnstalleerd. In de onthullingsvideo wordt getoond welke kleuren welke games hebben. Hieronder vallen onder andere verschillende Shining Force en Sonic games. De Game Gear Micro komt ook in een bundel uit met een accessoire die het scherm vergroot. Handig voor degenen onder ons die zo'n enorm klein scherm niet goed kunnen zien. De Japanse gamegigant kwam laatst nog in het nieuws omdat ze kennelijk iets met Microsoft van plan zijn.

De Game Gear Micro wordt op 6 oktober uitgebracht in Japan en kost dan 4980 Japanse yen, wat omgerekend zo'n veertig euro is. Het is nog onbekend of en wanneer de handheld console naar Europa komt.

Bron: SEGA
Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord