SEGA onthult Game Gear Micro

SEGA heeft vandaag een remake van hun oude Game Gear handheld console onthuld. Voor hun zestigste verjaardag hebben ze de Game Gear Micro aangekondigd, die dus erg klein is.

Vorige week werd al gehint op een grote aankondiging van SEGA. Gelukkig hoefden we deze keer niet zo lang te wachten op de onthulling. SEGA heeft namelijk vandaag een remake aangekondigd van de nostalgische Game Gear. Deze versie is een heel stuk kleiner, ongeveer zo groot als een duim, en krijgt vier verschillende soorten. Elke soort heeft een andere kleur en andere games die erop zijn geïnstalleerd. In de onthullingsvideo wordt getoond welke kleuren welke games hebben. Hieronder vallen onder andere verschillende Shining Force en Sonic games. De Game Gear Micro komt ook in een bundel uit met een accessoire die het scherm vergroot. Handig voor degenen onder ons die zo'n enorm klein scherm niet goed kunnen zien. De Japanse gamegigant kwam laatst nog in het nieuws omdat ze kennelijk iets met Microsoft van plan zijn.

De Game Gear Micro wordt op 6 oktober uitgebracht in Japan en kost dan 4980 Japanse yen, wat omgerekend zo'n veertig euro is. Het is nog onbekend of en wanneer de handheld console naar Europa komt.

BRON SEGA

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?