SEGA onthuld Sonic the Hedgehog 4

Vorige week kwam SEGA met een leuke opdracht voor de Sonic-fans. De ontwikkelaar wilde namelijk dat fans zoveel mogelijk tekeningen opstuurden van de slechteriken uit de Sonic-serie. SEGA zou dan als beloning de naam van de nieuwste Sonic-game onthullen plus nog een extra bonus en natuurlijk houdt SEGA zich aan zijn beloftes.

SEGA heeft vandaag namelijk bekendgemaakt dat de nieuwe Sonic-game zal verschijnen onder de naam Sonic the Hedgehog 4 Episode 1 en als extra bonus verscheen vandaag de launch trailer en de officiële website van de game.

Overigens zal de game zelf deze zomer verschijnen op Xbox Live Arcade, PlayStation Network en WiiWare,

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?