Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

SEGA lanceert gratis gamewebsite

SEGA heeft een gamewebsite geintroduceerd genaamd PlaySEGA. De site is gratis en het enige wat je hoeft te doen is jezelf registreren en je kunt aan de slag met veel verschillende games. De site is nog een bèta versie en er komen nog veel meer extra's bij.

Voorlopig zijn er diverse arcade-, woord-, kaart-, puzzel-, quiz-, Sonic- en sporttitels te spelen. Je kunt ook SEGArings verzamelen. Hiermee kun je andere dingen aanschaffen zoals kleding voor je Avatar. Binnekort zal er ook een SEGAPlay vip-room komen, waar gamers voor een kleine vergoeding toegang tot kunnen krijgen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?