SEGA kondigt Yakuza 4 aan

Vandaag maakte de bekende uitgever SEGA bekend dat ze druk bezig zijn met Yakuza 4, in Japan ook wel bekend als Ryu Ga Gotoku. Yakuza 4 zal de subtitel 'Heir to the Legend' met zich meedragen en zal erg lijken op de voorgaande games uit de serie.

De voorgangers combineerden een beat 'em up-gameplay met RPG-elementen en stonden vooral bekend vanwege de grote aandacht voor detail.

Het derde deel in de Yakuza-serie verscheen niet in Europa, de twee vorige wel. Of Yakuza 4 ook in het Westen zal verschijnen is nog niet bekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?