SEGA kondigt nieuwe Total War aan

Vandaag kondigde SEGA aan dat ze druk bezig zijn met een nieuwe telg in de Total War-serie. Napoleon: Total War zal de speler in de huid laten kruipen van Napoleon Bonaparte en zal de opkomst en de ondergang van 's werelds bekendste generaal in-game vertonen.

Terwijl je jezelf vechtend een weg baant door zijn drie grootste campagnes, voert het spel je naar Italië en Egypte, waarin het verhaal wordt verteld over de prille jaren van de angstaanjagende commandant. De derde campagne vertelt het verhaal over zijn noodlottige tocht naar Moskou en de eindconfrontatie met de Hertog van Wellington tijdens een van de beroemdste slagen van allemaal: de Slag bij Waterloo.

De game zal vanaf februari 2010 beschikbaar zijn, hoogstwaarschijnlijk exclusief voor de PC.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?