SEGA klassiekers naar Steam

SEGA heeft klassiekers als Ecco the Dolphin, Vectorman en Sonic 3D Blast beschikbaar gesteld op Steam. Op deze downloadservice kunnen de games voor 3 dollar per stuk worden gedownload.

Gamers met een retro-hart kunnen ook meteen het SEGA Classics pack naar binnenhalen voor 35 dollar. Je krijgt dan de volgende games: Comix Zone, Crack Down, Ecco the Dolphin, Gain Ground, Golden Axe, Shinobi III: Return of the Ninja Master, Sonic 3D Blast, Space Harrier II, Vectorman, Altered Beast en Shadow Dancer.

Er wordt weer nieuw leven geblazen in oude games.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?