Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

SEGA heeft goede hoop in hardcore titels

Met het verschijnen van MadWorld, The Conduit en The House of the Dead: Overkill brengt SEGA dit jaar enkele hardcore titels uit voor de Nintendo Wii. SEGA Europe North Marketing Director Alan Pritchard zegt in een interview dat de Wii uitermate geschikt is voor meer volwassen titels. Vooral na het verschijnen van Red Steel en Resident Evil 4 zijn er vooral familievriendelijke games uitgebracht.

"Perhaps there hasn't been the array or depth of hardcore titles on Wii. So there is definitely opportunity here."

Naast Alan Pritchard gelooft UK Sales Director John Clark ook meer in hardcore titels voor de Wii, vooral nu er ook meer familievriendelijke games uitkomen op de PlayStation 3 en Xbox 360. Voor de Nintendo Wii ontstaat nu dus een soort omgekeerde reactie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?