SEGA games voor even goedkoper

SEGA strooit dit kerstfeest met cadeaus. Helaas niet gratis, maar wel met flinke korting. Vanaf 24 december t/m 6 januari zullen de onderstaande "SEGA klassiekers" voor 500 Nintendo Points te koop zijn, waar ze normaal 800 Nintendo Points kosten. Bezoek dus snel de Virtual Console van je Nintendo Wii.

De games
- Altered Beast
- Golden Axe
- Gunstar Heroes
- Puyo Puyo 2
- Shining Force
- Sonic the Hedgehog
- Sonic the Hedgehog 2
- Sonic the Hedgehog 3
- Streets of Rage 2
- ToeJam & Earl

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?