SEGA brengt elke 20ste van de maand nieuw Sonic-nieuws uit

Goed nieuws voor Sonic-fans! SEGA brengt dit jaar elke 20ste van de maand nieuw Sonic-nieuws uit.

SEGA heeft vandaag aangekondigd een nieuw project te zijn begonnen. Dit nieuwe project heeft het Sonic 2020 Project, waarbij het Japanse bedrijf dit jaar op elke twintigste dag van de maand nieuws over Sonic the Hedgehog naar buiten brengt. Op 20 januari is het grote nieuws de aankondiging van het project zelf, maar vanaf volgende maand kunnen we dus elke twintigste dag nieuws verwachten over The Blur Blur en zijn vrienden. Gezien de Sonic the Hedgehog-film met baby Sonic op 14 februari al uitkomt, lijkt het er dus niet op dat we in de tussentijd nieuws over deze film te zien krijgen. Wellicht worden er wel nieuwe games aangekondigd, of zelfs een sequel op de film?

Sonic 2020

Wat voor nieuws SEGA dit jaar voor ons in petto heeft, is momenteel nog niet bekend. We weten in ieder geval precies wanneer we het nieuws kunnen verwachten.

BRON SEGA

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?