SEGA bezig met nieuwe Yakuza-game

SEGA is alweer bezig met een nieuwe Yakuza-game exclusief voor de PlayStation 3. Dit werd bekendgemaakt door de producer van de Yakuza-reeks, Toshihiro Nagoshi, via een het Japanse blad Famitsu.

Daarbij benadrukt Nagoshi dat de game de historische setting van de laatste Yakuza game krijgt, maar niet per definitie Yakuza 4 wordt.

Ook heeft Nagoshi een plan bedacht dat hij de naam Everyone Can Participate heeft genoemd. Hierbij nodigt hij mensen uit op auditie voor de cast van de game. Hij is vooral op zoek naar vrouwen van minstens achttien jaar die een rol als gezelschapsdame kunnen spelen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?