SEGA AGES deze zomer naar Nintendo Switch

Er komen aantal klassieke SEGA-games naar de Nintendo Switch als onderdeel van SEGA AGES. Dit is een serie met retro games, die deze zomer verschijnt voor de console van Nintendo.

Er zijn op het moment vijf titels onthuld door SEGA waaronder de SEGA Master System-versies van Phantasy Star en Alex Kidd in Miracle World. Fans kunnen deze zomer ook de arcade-versie van Gain Ground, en de SEGA Genesis-versies van Thunder Force IV en Sonic the Hedgehog verwachten.

SEGA AGES in in ontwikkeling bij de Japanse studio M2 en verschijnt deze zomer voor de Nintendo Switch.

BRON SEGA

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?