Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Grand Theft Auto IV

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 19 april 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

SecuROM in PC versie van Grand Theft Auto IV

Een medewerker van Rockstar Games heeft bekendgemaakt dat de nieuwe Grand Theft Auto IV voor de pc een SecuRO-beveiliging gaat bevatten. Niet verwonderlijk natuurlijk dat een game als deze een beveiliging meekrijgt, maar wat houdt het nu eigenlijk in, in dit geval?

Het komt er op neer dat je, nadat je de game hebt geïnstalleerd, de eerste cd altijd in je cd/dvd drive moet hebben zitten om de game te kunnen spelen. Het aantal installaties is bij deze beveiliging echter onbeperkt. Gamers die de game vanaf Steam downloaden hebben weer andere regels, waarschijnlijk zullen zij dan weer wel te maken krijgen met een ingesteld limiet aan het totaal aantal keer dat je de game kunt installeren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?