Secret of Mana naar iPhone

Misschien klinkt de game Secret of Mana bij sommige wel bekend in de oren. De game kwam namelijk een hele tijd geleden al uit voor op de SNES. Nu heeft Square Enix aangekondigd dat de game naar de iPhone zal komen.

Echt veel info over de game werd echter niet onthuld. Ook de trailer die tijdens de E3 werd getoond bracht niet veel nieuwe info naar voren, behalve dan het feit dat de game nog dit jaar zal verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?