Second Extinction

  • Ontwikkelaar Systemic Reaction
  • Eerste releasedatum 13 oktober 2020
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre First-Person Shooter, Survival
  • Gameliner score -

Second Extinction krijgt crossplay

Second Extinction krijgt later dit jaar crossplay. Dit werd onthuld nadat de gehele roadmap van de dinoshooter werd vrijgegeven.

Wat betekent dit voor Second Extinction? In de lente gaat de shooter een debuut maken op de Xbox, via het Xbox Game Preview programma. In september wordt het echter mogelijk om met elkaar te spelen via diverse platformen. Het maakt dan niet uit of je op de pc speelt of op een Xbox-console, de dino-chaos kun je dan samen beleven. De roadmap laat ons ook weten dat er een tutorial komt naar de survival-shooter en dat er nieuwe content in de maak is. Nieuwe vijandelijke mutaties, speelbare personages en wapens worden allemaal in de loop der tijd toegevoegd. Bekijk hier de launchtrailer van Second Extinction.

Second Extinction is nu beschikbaar voor de pc. In de lente van dit jaar komt Second Extinction naar de Xbox-consoles.

BRON Steam

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?