Sea of Thieves steunt Stand Up to Cancer met cosmetic

Geplaatst: 30 september 2020 13:48
Aangepast: 30 september 2020 13:48

Normaal zijn spelers niet zo blij met microtransactions, maar wellicht is het dit keer met deze nobelere insteek anders. Sea of Thieves verkoopt een cosmetic waarvan de opbrengsten naar Stand Up to Cancer gaan.

Stand Up to Cancer is een liefdadige organisatie die strijdt tegen de ziekte kanker. Zij brengen geld op om zo het proces van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van medicijnen en behandelingen te versnellen. Sea of Thieves biedt een cosmetische DLC aan genaamd Sails of Union. Zij zorgen voor een nieuwe look voor je schip. Zoals je wellicht gezien had in de thumbnail, lichten deze masten op als een sterrenhemel in het donker. Als je via de Microsoft Store of Xbox zelf de DLC koopt gaat 100% van de opbrengst naar Stand Up to Cancer, terwijl als je een Steam-speler bent gaat 75% van de opbrengst naar de organisatie. Sea of Thieves had onlangs 10 miljoen spelers die op de zee aan het varen waren, dus hopelijk is de campagne succesvol. Spelers hebben tot 6 november om de aankoop te maken.

Sea of Thieves is nu beschikbaar voor de pc en Xbox One. De piratengame krijgt ook een upgrade voor de Xbox Series release.

Bron: Rare
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Sea of Thieves

Series

-

Uitgever

Microsoft Game Studios

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

20 maart 2018

Ontwikkelaar

Rare

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord