Sea of Thieves

  • Ontwikkelaar Rare
  • Eerste releasedatum 20 maart 2018
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Avonturen
  • Gameliner score

Sea of Thieves Seizoen 2 vandaag live

Sea of Thieves Seizoen 2 gaat vandaag live en brengt een hoop nieuwe content, events en schatten om te plunderen met zich mee.

Aan het begin van dit jaar heeft ontwikkelaar Rare het update schema van Sea of Thieves veranderd. In plaats van een maandelijkse update, willen ze seizoensgebonden content introduceren. Door seizoensgebonden progressie en een Plunder Pass komt er een hoop nieuwe content naar de game toe. In plaats van iedere maand, krijgt de game nu iedere drie maanden een nieuw seizoen met nieuwe beloningen en evenementen. Seizoen 1 is deze week aan zijn eind gekomen en maakt vandaag plaats voor het tweede seizoen. Sea of Thieves seizoen 2 heeft wel een korte trailer gekregen, maar verder heeft de ontwikkelaar van tevoren weinig details bekendgemaakt.

Sea of Thieves Seizoen 2 gaat vandaag van start.

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?