Sea of Thieves

  • ONTWIKKELAAR Rare
  • RELEASEDATUM 20 maart 2018
  • PLATFORMEN Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Sea of Thieves krijgt nieuwe update

Sea of Thieves voor de pc krijgt een nieuwe update. De game heeft sinds de release een aantal problemen gehad vanwege de onverwachte populariteit en Rare blijft de game verbeteren met de updates.

Update 1.0.3 verbetert de sensitiviteit van de muis, omdat daar verschillende klachten over waren. Ook wordt een ADS slider toegevoegd en de mogelijkheid om te scrollen in de rebind instellingen. Rare heeft de Blunderbuss minder krachtig gemaakt en de Eye of Reach iets sterker en ze blijven de wapens aanpassen waar nodig. Als laatste levert de update een Message from Beyond die een instructie van de Ferryman bevat. Hij legt uit dat het mogelijk is om je schip te kelderen als die niet in de juiste positie ligt en je op een andere locatie wilt herstarten. Rare noemt nog een paar andere kleine problemen waar ze aan werken die je hier kunt vinden.

Sea of Thieves is verkrijgbaar voor de Xbox One en de pc.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?