Scribblenauts toch meer woorden!

Gisteren nog kon je hier op Gameliner lezen dat Scribblenauts maar liefst 22.802 woorden zal bevatten. Wel, Jeremiah Slaczka, hoofd van ontwerp bij 5th Cell spreekt dit tegen!

Dat (de lijst met woorden) was gelekt door een hacker die er niets van af weet. Het (aantal woorden) is meer dan dat.

Hoeveel woorden het spel echt zal bevatten, is nog maar raden. Wat we wel al zeker weten, is dat deze game een topper wordt!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?