Scribblenauts 2 aangekondigd met nieuwe functie

Één van de meest unieke games op de Nintendo DS was toch wel Scribblenauts. Vandaag heeft Warner Brothers een vervolg aangekondigd, namelijk Scribblenauts 2. Maar ook zal er een nieuwe functie aanwezig zijn in dit vervolg, namelijk Adjectives. Zo kun je nu als je bijvoorbeeld een hond wilt plaatsen in de game wereld, ook een groene hond of een blauwe hond oproepen. Je kunt zo dus alle objecten in de game zelfs nog preciezer maken. Denk bijvoorbeeld aan een blauwe giraffe, wie wilt dat nou niet?

Adjectives can change the colour, size, elements, behaviours and many other aspects of the object they are describing. Multiple adjectives can be combined together to produce incredibly creative objects, allowing the player's imagination to run wild for a truly unique and individualistic experience.

Scribblenauts 2 zou eind 2010 het licht moeten zien en exclusief voor de Nintendo DS. Of er nog meerdere veranderingen in de game zullen zijn, is nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?