Screenshots van noir kostuums voor Resident Evil 2: Remake onthuld

Capcom heeft vandaag de screenshots van de noir kostuums voor Resident Evil 2: Remake Deluxe Edition onthuld. Met de nieuwe kostuums is het ook mogelijk om een ander filter activeren.

Op de afbeeldingen zie je Claire en Leon in hun noir kostuums die zijn toegevoegd aan de Deluxe Edition. Als jouw personage dit kostuum aan heeft, is het mogelijk om een zwart/wit filter te activeren waardoor het lijkt alsof je in een film noir zit. Deze DLC is ook los te verkrijgen voor diegene die niet voor de Deluxe Edition gaan.

Ik twijfel nog, maar ik wacht op meer nieuws van Capcom over de aankomende DLC’s. Resident Evil 2: Remake komt op 25 januari 2019 naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip ZeldenthuisPhilip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?