Screenshots van noir kostuums voor Resident Evil 2: Remake onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 9 oktober 2018 14:24

Capcom heeft vandaag de screenshots van de noir kostuums voor Resident Evil 2: Remake Deluxe Edition onthuld. Met de nieuwe kostuums is het ook mogelijk om een ander filter activeren.

Op de afbeeldingen zie je Claire en Leon in hun noir kostuums die zijn toegevoegd aan de Deluxe Edition. Als jouw personage dit kostuum aan heeft, is het mogelijk om een zwart/wit filter te activeren waardoor het lijkt alsof je in een film noir zit. Deze DLC is ook los te verkrijgen voor diegene die niet voor de Deluxe Edition gaan.

 1 1 1 1

Ik twijfel nog, maar ik wacht op meer nieuws van Capcom over de aankomende DLC’s. Resident Evil 2: Remake komt op 25 januari 2019 naar de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

Bron: Dualshockers
Philip Zeldenthuis Eindredacteur

Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil 2: Remake

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

25 januari 2019

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord