The Last Remnant Remastered
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 6 december 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Screenshots: The Last Remnant krijgt zeer spoedig een remaster

JRPG The Last Remnant krijgt zeer spoedig een remaster. Dit heeft Square Enix laten weten middels een korte trailer. In de trailer zien we helaas geen beelden, maar wel een releasedatum. Gelukkig krijgen we ook wat van de game te zien, de aankondiging komt namelijk gepaard met een flink aantal screenshots.

The Last Remnant stamt alweer uit 2008 en verscheen destijds op de PlayStation 3, Xbox 360 en pc. De game werd gematigd ontvangen, maar de ontvangst was blijkbaar reden genoeg de game een nieuw likje verf te geven. Opvallend is de spoedige release. Deze staat namelijk op 6 december 2018 voor de PlayStation 4.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?