The Quiet Man
  • ONTWIKKELAAR Square Enix
  • EERSTE RELEASEDATUM 1 november 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Screenshots: Square Enix toont eindelijk wat van The Quiet Man

The Quiet Man werd tijdens de E3 middels een live action trailer geïntroduceerd, maar vervolgens bleef het quiet rondom de game. Tot vandaag dan, want Square Enix heeft eindelijk wat meer van de game laten zien!

Middels een aantal screenshots geeft Square Enix ons wat meer om in vast te bijten. We zien flink wat vechten, een mysterieus persoon met een vogelmasker en een tweetal brieven. In de brieven krijgen we vooral wat meer van de achtergrond te weten waarbij een gekooide vogel zonder stem de hoofdrol speelt. Deze vogel wordt bewaakt door een zwarte tijger die de vogel oppert om te zingen. Overigens bevatten beide brieven een stempel met een daarin, jawel jawel, een vogel. Zoals ik al zei, een groot mysterie. Check onderstaande screenshots om zelf de speurtocht te starten!

BRON Square Enix

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?