Shadow of The Colossus
  • ONTWIKKELAAR Team Ico
  • EERSTE RELEASEDATUM 17 februari 2006
  • PLATFORMEN PlayStation 2, PlayStation 4
  • GENRE Actie
  • GAMELINER SCORE -

Screenshots: PlayStation 4 krijgt prachtig Shadow of the Colossus thema

De PlayStation 4 heeft er een schitterend dynamisch thema bij. Shadow of the Colossus siert je opstartscherm wanneer je deze geheel gratis binnenhaalt. Helaas moet je er wel wat voor doen, het thema is namelijk niet beschikbaar buiten Japan.

Wellicht heb je al een Japans account, wellicht weet je niet eens dat je een Japans account kunt aanmaken. De Oosterse online store staat vol met prachtige dingen en een ander account kan best de moeite waard zijn. Met een simpele guide is het mogelijk om toegang te krijgen tot de winkel en het hoeft niet lang te duren voordat je exclusieve demo's en thema's kunt binnen hengelen. Google is your friend, buddy. Check de screenshots voor een heerlijk warm makertje.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?