Jump Force
  • ONTWIKKELAAR Spike
  • RELEASEDATUM 15 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE -

Screenshots: Personages van anime Bleach komen naar Jump Force

Tijdens de E3 dit jaar wist Bandai Namco Jump Force aan te kondigen. De game moet het ultieme Walhalla voor anime-fans zijn doordat meerdere bekende personages de game gaan betreden. Het bedrijf maakte nu bekend dat een van die anime Bleach gaat zijn.

Drie personages uit Bleach mogen het podium betreden in Jump Force, het gaat hierbij om Ichigo, Rukia, and Sosuke Aizen. Bleach vult franchises zoals Dragon Ball Z, Naruto en One Piece aan in de game. De eerste screenshots van Bleach kun je na dit bericht bekijken.

Jump Force verschijnt ergens in 2019 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Twitter

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?