Screenshots: Nieuwe S.T.A.L.K.E.R. 2-screenshots vrijgegeven

Geplaatst:

Het Twitter-account van de S.T.A.L.K.E.R.-serie heeft nieuwe screenshots van S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl vrijgegeven. Er is veel te zien in de nieuwe versie van Tsjernobyl, die veteranen natuurlijk kennen als de Zone.

Het begint bijzonder kleurrijk. Het eerste screenshot staat in het zonnetje met een enorm veld rode bloemen. Het is niet alleen maar grauw en verderf. Dat komt later. De honden en de controllers keren terug, klaar om het de speler lastig te maken. Skif, de protagonist van S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl, heeft diverse wapens om zichzelf mee te verdedigen. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl ziet er grafisch goed uit. Heeft dit te maken met het feit dat het één van de eerste Unreal Engine 5-games is die straks beschikbaar is op de markt? We gaan het binnenkort meemaken. Bekijk hier gameplaybeelden van S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl.

 1 1 1 1 1

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl is beschikbaar vanaf 28 april voor de Xbox Series en pc.

Bron: Twitter
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Uitgever

GSC Game World

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

5 september 2024

Ontwikkelaar

GSC Game World

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord